İL MÜDÜRÜ ÖLÇEN ‘ZAFER YÜRÜYÜŞÜ’NE KATILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıl kutlamaları kapsamında Kütahya Belediyesi tarafından ‘Zafer Yürüyüşü’ düzenlendi.

Çamlıca Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilen Zafer Yürüyüşü trekking (dağ ve doğa yürüyüşü) faaliyetine Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile eşi Aysel Saraçoğlu, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri, amatör spor kulüp sporcuları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Zafer Yürüyüşüne halkın gösterdiği ilgiden mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, “Halkımızla beraber olduk, bir olduk. Katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Kütahya'nın bu yürüyüşlere, bir araya gelmeye ihtiyacı var. İnşallah Sayın Valimin talimatlarıyla belli aralıklarla bu yürüyüşü yapmak istiyoruz” dedi.

Zafer Yürüyüşü ile birlik ve beraberlik sağlandığını belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir faaliyetlerin devam edeceğini söyledi. Vali Nayir, “Kamusuyla özel sektörüyle, yaşlısıyla genciyle Kütahya’nın tamamı burada. Vatanımızın güzel parçasını bir zafer yürüyüşünde, atalarımızın bize bıraktığı bu güzel coğrafyayı tanıyarak, birlik ve beraberlik ruhunuzu geliştirerek güzel bir programı hayata geçirdik. Katılan herkes trekking faaliyetini kıymetli hale getirdi” diye konuştu.

Çamlıca Tabiat Parkı’ndaki 5 km’lik dağ ve doğa yürüyüşü 2 saatte tamamlandı.  Faaliyetin ardından katılımcılara Kütahya Belediyesi ikramlarda bulundu.