OKULLARARASI YILDIZLAR VOLEYBOL İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI SONA ERDİ

            2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Okullararası Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakaları İlimiz Merkez Dumlupınar Spor Salonunda tamamlandı.

            29.11.2017 tarihinde başlayan ve lig usulü devam eden müsabakalar 29 Kız – 6 Erkek takımın katılımıyla toplamda 75 maçın oynanmasıyla gerçekleşti.

            Müsabakaların sonuçlarına göre ise sıralama,

            Kızlarda;

                        1. Gediz Atatürk Ortaokulu

                        2. Simav Osmanbey Ortaokulu

                        3. Linyit Ortaokulu

                        4. Fuatpaşa Ortaokulu

            Erkeklerde;

                        1. Gediz Atatürk Ortaokulu

                        2. Simav Osmanbey Ortaokulu

                        3. Fuatpaşa Ortaokulu

                        4. Simav İmam Hatip Ortaokulu şeklinde gerçekleşti.

            Madalya ve kupa töreninin ardından İl Müdürü Sadık Ölçen konuşmalarında; “Her müsabakada muhakkak birincide olacak ikincide, kazanan da olacak kazanamayanda, ama önemli olan cesaret göstererek müsabakalara katılabilmekte. Bu konuda bizim de görevimiz her insana sporu sevdirmek ve spor yapabilecek cesareti vermektir. Spor yapanın, yapmak isteyenin ve spor yapabilmek için çaba gösterenin daima yanındayız.” dedi ve müsabakaya katılan bütün sporcu ve okullara müsabakalara verdikleri önem için, müsabakaları izlemeye gelen ailelere çocuklarına verdikleri destekler ile daima yanlarında olmaya çalıştıkları için, öğrencilere ise derslerinden geri kalma pahasına okul arkadaşlarını yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.