<!--[if gte mso 9]> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>TR</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndParaMark/> <w:EnableOpenTypeKerning/> <w:DontFlipMirrorIndents/> <w:OverrideTableStyleHps/> </w:Compatibility> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="&#45;-"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:WordDocument> <![endif]-->

14 - 22 Ağustos 2014 tarihlerinde Ordu ilinde yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonasında 50 Kg. Genç Bayanlar Light Contact Müsabakalarında ilimizi temsil eden sporcumuz İlknur GEDİK, sergilediği üstün performansla Türkiye Şampiyonu oldu.

Milli sporcumuz, 29 Ağustos’ta Niğde’de Milli Takım Kampı’na katılacak ve 14 Eylül’de ilimizi ve ülkemizi Kick Boks Dünya Şampiyona’sında temsil etmek üzere İtalya’ya gidecek.

Geçen yıl da Türkiye Şampiyonu olarak milli takıma seçilen ve Polonya’daki Kick Boks Avrupa Şampiyonası'nda milli formayı giyen İlknur GEDİK, Ordu’da düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda gösterdiği üstün performansla, bütün maçlarını 3-0’lık skorlarla alarak yine Türkiye Şampiyonu oldu.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyalarını Kick Boks Federasyonu Danışma Kurulu Üyesi ve Kütahya İl Temsilcisi Ahmet ARABACI takdim etti.

Başarılı Milli Sporcumuz İlknur GEDİK sayesinde ilimiz her sene olduğu gibi, bu sene de Kick Boks platformunda adını başarı ile duyurmuş oldu.

İlimizi Ordu'da yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda başarı ile temsil eden Milli Sporcumuz İlknur GEDİK'i tebrik ediyor, sporcumuzun başarılarının bundan sonra da devam etmesini temenni ediyoruz.