Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonu Kütahyalı Milli Sporcumuz İlknur GEDİK’e, Kütahya Valisi Sayın Şerif Yılmaz tarafından ödül verildi.

İtalya'nın Rimini şehrinde düzenlenen Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda Genç Bayanlar Light Contact 50 kg kategorisinde, İlimizi ve Ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederek Dünya Şampiyonu olan İlknur Gedik'e başarısından dolayı, Valimiz Sayın Şerif Yılmaz tarafından ödül verildi.

Kütahya Valisi Sayın Şerif YILMAZ, Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda Genç Bayanlar Light Contact 50 kg kategorisinde şampiyon olarak bayrağımızı yurtdışında dalgalandıran ve milli heyecan yaşatan Milli sporcumuz İlknur GEDİK ve antrenörü Cengiz TAŞDELEN'i tebrik ederken, ileride daha da büyük başarılar kazanmaları temennisinde bulunup, kendilerine ödüllerini takdim etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen ödül töreninde, Milli sporcumuz İlknur GEDİK'le birlikte, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık ÖLÇEN, Kick Boks Federasyonu Danışma Kurulu Üyesi ve İl Temsilcisi Ahmet ARABACI ve Kick Boks Antrenörü Cengiz TAŞDELEN de hazır bulundu.