Kabulde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık ÖLÇEN, “İlimizden bir Dünya Şampiyonu daha çıkması bizleri çok memnun etti. Daha önce halterde, atletizmde Dünya Şampiyonlarımız vardı. Şimdi artık Kick Boksta da var. İlimiz zaten Kick Boks branşında da oldukça başarılı, ilk beş branşın içerisinde. Biz önümüzdeki yıllarda hem ilknur’dan hem de başka Kick Boksculardan daha büyük başarılar bekliyoruz, olacağına da inanıyoruz. Kendisi 10 yaşından beri yoğun bir çalışmayla bu başarıyı hak ederken; onu yetiştiren antrenörü de fahri antrenör olmasına rağmen çok büyük emek ortaya koydu. İlknur’un aynı zamanda şampiyonanın en teknik sporcusu seçilmesi de antrenörümüz Cengiz TAŞDELEN’in kalitesini ortaya koymaktadır. Kendisi maalesef kadro olmadığı için fahri olarak görev yapmaktadır. Şartlar el verdiğinde ve kadro olur olmaz kendisini ilk planda değerlendirmeyi düşünüyoruz. Bundan böyle imkanlarımızı da genişleterek ve sporcularımıza daha iyi imkanlar hazırlayarak, daha çok sporcumuzun başarılı olmasını hedefliyoruz. Bu arada sporumuzun ilimizde gerçek manada başarılı olması için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Herkes taşın altına elini koymalı, gerek şehrimizin yönetiminden sorumlu makamlar, gerekse iş adamlarımız sosyal duyarlılık içerisinde hareket ederek bu başarılara katkı vermelidirler. Bu başarılı sporcularımıza ve spor adamlarımıza sahip çıkmalıdırlar. Biz buradan bu çağrıyı da yapmış bulunuyoruz” dedi.

Şampiyon Sporcumuz İlknur GEDİK de” Böyle bir başarıdan dolayı ben de çok gururlu ve mutluyum. Çok çalıştım, çok emek verdim. Ama bunların karşılığını şimdi almış bulunuyorum. Gerçekten büyük gurur, önce Türkiye Şampiyonası'nda bütün rakiplerimi yenerek şampiyon oldum ve Milli takıma seçildim. Dünya Şampiyonası'nda da üzerime almış olduğum Milli sorumluluğun bilincinde en iyi şekilde mücadele ettim ve bütün dünyaya İstiklal Marşımızı dinlettim. Bunun değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Beni yetiştiren, bugünlere gelmemde büyük emek veren aileme, antrenörüme, hocalarıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kabulde Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık ÖLÇEN; Milli Sporcumuz İlknur GEDİK ve antrenörü Cengiz TAŞDELEN'e ödüllerini takdim ederken, Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI ile birlikte, Kütahya Aysel Selahattin Erkasap Spor Lisesi Müdürü İsmail ÇAKIR, Müdür Yardımcısı Mehmet Turan IŞIK ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa DEMİRDAĞ da hazır bulundu. Ayrıca Aysel Selahattin Erkasap Spor Lisesi Müdürü İsmail ÇAKIR da İl Müdürümüz Sadık ÖLÇEN'e bir çini tabak hediye etti.