Amatör Spor Haftası etkinlik programı kapsamında, Amatör Spor Kulüplerine malzeme dağıtımı, Kütahya Valisi Sayın Şerif YILMAZ'ın da katılımlarıyla Dumlupınar Spor Salonu'nda yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Kulüpleri için gönderilen spor malzemeleri, Dumlupınar Spor Salonu'nda düzenlenen törenle, spor kulüplerine teslim edildi.

Kütahya Valisi Sayın Şerif Yılmaz tarafından ilimizi temsil eden yılın başarılı sporcularına ve antrenörlerine ödülleri takdim edilerek, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından İlimizde faal olan 123 Amatör Spor Kulüpleri için, 20'şer adet forma takımı, 20'şer adet eşofman takımı, spor çantası ve antreman malzemesi dağıtımı gerçekleştirildi. Törende ayrıca basketbol sporcuları tarafından kısa gösteri düzenlendi.

Törene Kütahya Valisi Sayın Şerif YILMAZ ve Vali Yardımcısı Yüksel KARA, İl Genel Meclis Başkanı Musa YILMAZ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık ÖLÇEN, İl Müdürleri, STK Temsilcileri, Amatör Spor Kulüpleri Temsilcileri ve sporcular katıldı.