OKULLARARASI KÜÇÜKLER TENİS İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Okullararası Küçükler Tenis İl Birinciliği müsabakaları İl Müdürlüğümüz Spor Tesislerinde bulunan Tenis Kortta gerçekleştirildi. 
Müsabakalara küçük erkekler kategorisinde 3 (Üç) okul, küçük kızlar kategorisinde 2 (İki) okul olmak üzere toplam 5 (Beş) okulun katılıyla tamamlandı. 
1. Küçük Kızlar Kategorisinde; 
Birinci Özel İsabet O.O. 
İkinci Özel Dumlupınar O.O. şeklinde sıralama gerçekleşti.   
İkinci olan okul sporcularına madalyaları ile kupalarını Tenis İl Temsilcimiz Sayın Cüneyt KÖŞE, birinci olan okul sporcularına madalyaları ile kupalarını ise İl Müdürümüz Sayın Sadık ÖLÇEN takdim ettiler. 
2. Küçük Erkekler Kategorisinde;
Birinci Dostlar O.O.
İkinci İsabet O.O.
Üçüncü Dumlupınar O.O. şeklinde sıralama gerçekleşti.
  Üçüncü olan okul sporcularına madalyaları ile kupalarını Beden Eğitimi Öğretmeni Sayın Süheyla KARAKAYA, İkinci olan okul sporcularına madalyaları ile kupalarını Tenis İl Temsilcimiz Sayın Cüneyt KÖŞE, birinci olan okul sporcularına madalyaları ile kupalarını ise İl Müdürümüz Sayın Sadık ÖLÇEN takdim ettiler.
Madalya ve kupa töreninin ardından Sn.ÖLÇEN müsabakaya katılan bütün sporcu ile okullar ile müsabakaları izlemeye gelen ailelere teşekkür etti. Başarının sınırının olmadığını ve sınırları aşmak için de daima çalışmak gerektiğini dile getiren ÖLÇEN dereceye giren sporcu ve okullara katılacakları bölge müsabakalarında başarılarının devamını diledi.