OKULLARARASI HENTBOL GENÇLER (KIZ VE ERKEK) GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Kütahya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Okullararası Hentbol Gençler (Kız ve Erkek) Grup Müsabakaları sona erdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğümüzün 2017 yılı faaliyet programında yer alan, Emet İlçe Spor Salonunda yapılan müsabakalarla ve ilimiz merkez yeni spor salonunda oynanan final maçlarıyla Hentbol Gençler (Kız ve Erkek) Grup Müsabakaları ile tamamlandı.
17-21 Şubat 2017 tarihlerinde Kütahya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda oluşturulan Okullararası Hentbol Gençler (Kız ve Erkek) Grup Müsabakaları bir birinden çekişmeli geçen müsabakaların ardından sona erdi.
Okullararası Hentbol Gençler (Kız ve Erkek) Grup Müsabakalarına, 
Erkeklerde;
BURSA HÜRRİYET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (OSMANGAZİ) 
ÇANAKKALE ÇAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 
ESKİŞEHİR SABİHA GÖKÇEN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ (TEPEBAŞI)
KIRIKKALE KIRIKKALE LİSESİ 
KOCAELİ KOCAELİ HAYRETTİN GÜRSOY SPOR LİSESİ (KARTEPE)
BİLECİK BOZÜYÜK İMKB ANADOLU LİSESİ (BOZÜYÜK)
İSTANBUL KOCASİNAN ŞEHİT SAMET KIRBAŞ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ (BAHÇELİEVLER)
SAKARYA MİTATPAŞA ANADOLU LİSESİ 
Kızlarda;
BURSA YILDIRIM İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (YILDIRIM)
ESKİŞEHİR ÖZEL ŞEHİR TEMEL LİSESİ (ODUNPAZARI)
İSTANBUL BAĞLARBAŞI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ  (ÜSKÜDAR)
KIRIKKALE MALAZGİRT MESLEKİ VETEKNİK VE ANADOLU LİSESİ 
KOCAELİ KOCAELİ HAYRETTİN GÜRSOY SPOR LİSESİ (KARTEPE)
SAKARYA GEYVE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ 
takımlarından kız-erkek toplamda 196 (Yüzdoksanaltı) sporcu mücadele etti. 
Müsabakaların tamamlanmasının ardından kızlarda ESKİŞEHİR ÖZEL ŞEHİR TEMEL LİSESİ (ODUNPAZARI) ve BURSA YILDIRIM İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (YILDIRIM) Bölgesel Deplasmanlı Lig müsabakalarına katılmaya hak kazanmışlardır. Her iki okul ve sporculara başarı belgeleri ile madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Sadık ÖLÇEN takdim etmiştir.
Erkeklerde ise ESKİŞEHİR SABİHA GÖKÇEN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ (TEPEBAŞI) ve BURSA HÜRRİYET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (OSMANGAZİ) Bölgesel Deplasmanlı Lig müsabakalarına katılmaya hak kazanmışlardır. Eskişehir Sabiha Gökçen T.E.M.L.’ne başarı belgeleri ile madalyalarını Eskişehir Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bülent ÜZMEZ, Bursa Hürriyet M.T.A.L.’ne İl Müdürümüz Sayın Sadık ÖLÇEN takdim etmişlerdir.
Ödül töreninin ardından Sn.ÖLÇEN müsabakalara katılan bütün okul ve sporculara katılışlarından dolayı teşekkür ederek Bölgesel Deplasmanlı Lig müsabakalarına katılmaya hak kazanan okullara başarılar diledi.