JUDO KUŞAK GÜREŞİ KÜÇÜKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KÜTAHYA DA YAPILACAK

29-30.07.2017 tarihlerinde ilimiz Yeni Spor Salonunda yapılacak olan şampiyona 29.07.2017 tarihinde Cumartesi günü saat 10:00’da başlayacak olp Tüm Sporseverler davetlidir.

İl Judo Antrenörümüz İsmail Kevzer’in başında bulunduğu takımın da katılacağı şampiyonaya hazırlıkların tamamlandığını belirten Kevzer “ Orta asyadan kırım Türklerinden, Sümerlere kadar dayanan ata sporlarımızdan kuşak güreşi, küçükler Türkiye şampiyonası Kütahya da yapılacak, bugüne kadar 8 senedir kuşak güreşlerini ilimiz olarak iştirak ediyoruz.  Ata sporlarımızı yaşatmak bizim için bir başarıdır.  21 sporcu ile katılmanın onuru ile Kütahya ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Antrenman hazırlıklarımız tamamlandı, Kütahya halkının desteği ile de sporcularımız iyi sonuçlar alacağına eminim.” sözleriyle tüm sporseverleri şampiyonayı izlemeye ve takıma destek vermeye davet etti.

Şampiyonanın ilimizde yapılmasında büyük emeği geçen İl Müdürümüz Sadık Ölçen “Bu şekilde Şampiyonaların ve organizasyonlar ilimizin kültürel ve sosyal yönden gelişmesine, aynı zamanda ülkemizde ilimizin daha iyi tanıtılmasında büyük katkılar sağlamaktadır. Bu sebeple camiamız ve başında bulunduğum kurum olarak sporun ve sporcunun daima yanında olduğumuzu her sözlerimde dile getirdim. Bundan sonrada aynı azimle ilimizin ve sporumuzun geleceği adına daha iyi bir zemin oluşturabilmek için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak adına mücadelemize devam edeceğiz. İlimizde spora önem veren halkımız çok fazla. Bu şampiyonada da sporumuza ve sporcularımıza destek vermek adına bizleri yalnız bırakmamak için izlemeye geleceklerini biliyorum.” dedi ve tüm sporseverlere teşekkür ederek şampiyonaya katılacak sporculara başarılar diledi.