19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 15 – 19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Gençlik Haftası" etkinlikleri, Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı.

Kutlamalar, Kütahya Evliya Çelebi Mehteran Ekibi ile halk oyunları ekibinin Akkent Mahallesi ve Kütahya Modern Sitesi’ndeki gösterileriyle devam etti. Vatandaşlar, pandemi kuralları çerçevesinde yapılan kutlamalara balkonlarından Türk bayraklarıyla eşlik etti. 

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında mehteran ve halk oyunları ekibi 17 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de Dumlupınar Mahallesi – Sporkent’te gösteri yapıldı. 

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULACAK

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle 19 Mayıs Salı günü saat 10.00’da Kütahya Valiliği Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni yapılacak. 

HEP BİR AĞIZDAN İSTİKLAL MARŞI OKUNACAK

19 Mayıs Salı, saat 19.19'da Kütahya’daki yurt ve statlar aydınlatılacak, ses sistemlerinden aynı anda İstiklal Marşı okunacak. 

Düzenlenen kutlama ve etkinlikler Kütahya Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait sosyal medya hesaplarından halkla paylaşılacak.