TYP İLE ALINACAK PERSONELLER BELLİ OLDU

05.09.2023

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında 24.08.2023 tarihinde imzalanan protokole istinaden İl Müdürlüğümüze bağlı Yurt Müdürlüklerimizde Toplum Yararına Programların Yürütülmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5. Maddesi kapsamında kamu hizmetlerinin desteklenmesi maksadıyla 9 ay süreli (25) kişi kontenjanlı programa ilişkin istihdam edilecek 25 kişinin belirlenmesine yönelik 01.09.2023 tarihinde saat 10:00’da Kütahya 1.Noterliği huzurunda Kütahya Dumlupınar Spor Salonu’nda, halka açık Noter kurası gerçekleştirilmiştir.

 

 . Kura Çekiliş Sonuçlarını Görmek İçin Tıklayınız

 

TYP kapsamında katılımcı olmaya hak kazanan 25 Temizlik Görevlisi adayın isimlerinin yer aldığı liste aşağıda yer almaktadır. 

Listede bilgileri yer alan katılımcıların evrak teslimi 01.09.2023 tarihi saat 13:30’ da başlayacak olup 05.09.2023 saat 15.00’  sona erecektir. 

Evrak teslimi Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne yapılacaktır.

Listede İsmi Bulunan Katılımcıların Teslim Etmesi Gereken Belgeler;

a.      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslı yanında olacak)

b.      Vukuatlı Aile Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet üzerinden alınabilir.)

c.       Aynı Hanede İkamet Eden Kişi Belgesi (aynı hanede oturan kişilerin yer aldığı belge, E-Devlet üzerinden alınabilir.)

d.      Kendisi ve aile fertlerini kapsayacak şekilde aynı hanede yaşayan ve 18 (dahil) yaşından büyük kişilerin ayrı ayrı Sigorta Tescil ve Hizmet Dökümü ile Sosyal Güvenlik Kayıt Belgeleri(Sosyal Güvenlik Kurumundan alınacaktır), Maaş Bordroları, öğrenci ise öğrenci belgesi 

e.      Maaş Bordrosu (Aynı hanede ikamet eden ve çalışan kişilerden en son aldığı 2 aya ait maaş bordroları, fazla mesai bordroları, ikramiye bordroları, vb. tüm bordrolar.)

f.        Adli Sicil Kayıt Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir.)

g.        Fotoğraf (1 adet) (Vesikalık veya biometrik olabilir.)

ğ.        Beyan Formu (İl Müdürlüğümüzden temin edilecek olup, evrak teslimi esnasında doldurulacaktır.)

*Hane toplam gelirine ikramiye, promosyon, mesai dahil zirai kazançlar ve diğer tüm kazançlar dahil edilecektir. Başvuruda bulunan kişinin İŞKUR’a başvurduğu tarih itibariyle sigortalı olmaması ve toplam hane gelirinin 17.103,48 Türk Lirasını geçmemesi gerekmektedir.