Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa planlanan, Amatör sporlara ilgiyi arttırmak ve halkı sporun her branşıyla tanıştırmak amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu koordinesinde, Amatör Spor Haftası 2023 yılında Sporda Yılın En’ lerine Plaket Takdimi Ödül Töreni Kütahya Dumlupınar Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Spor Salonunda gerçekleşen program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat CENGİZ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ercan ŞİRİN'in açılış konuşması ile devam etti.

Yapılan konuşmaların ardından Ulusal ve Uluslararası çapta başarılar elde eden sporcuların ödülleri takdim edildi.

 Amatör  Spor Haftası etkinlikleri kapsamında 2023 yılı içerisinde gerçekleşen müsabakalarda dereceye giren sporcuların törenine Vali Musa IŞIN, İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat KOYAK, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI, Hizmet Müdürleri, Şube Müdürleri, Kulüp Başkanları, Antrenörler, Beden Eğitimi Öğretmenleri, Okul Takımları, Amatör Sporcular ve Sporcu aileleri katıldı.