ATLETLERİMİZ KÜTAHYAMIZA İLK'leri KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR..

Isparta ilinde gerçekleştirilen 3. Turkcell Türkiye Küçükler Atletizm Şampiyonası’na 400 atlet katıldı.

Türkiye’nin yakın gelecekteki elit atletlerini çıkaran 3. Turkcell Türkiye Küçükler Atletizm Şampiyonası, Isparta Atatürk Stadyumu Atletizm Pisti’nde 17 Haziran 2017 tarihlerinde yapıldı. Yarışmalarda erkekler ve kızlarda toplam 400 sporcu katıldı.

Türk atletizmine yeni yetenekler kazandırma amacıyla planlanan Turkcell Küçükler Atletizm Şampiyonasında 32 dalda müsabaka gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen atletler Yüksek atlama, Uzun Atlama, Fırlama Topu, 80 metre, 1000 metre ve 5*80 metre yarışmalarında ter döktü. Şampiyonada sporcuların mücadele hırsı dikkat çekti ve Türkiye derecesine girebilmek için kıyasıya mücadele sergilediler. Türkiye Şampiyonasında ilimiz sporcularından Kütahya Belediyesi Atletizm Kulübünde yarışan Kadriye Dilek Durmuş Uzun Atlama dalında 4.63metre Atlayarak Türkiye ŞAMPİYONU olmuştur.  Aynı zamanda Yüksek Atlama dalında da 1.46metre atlayarak Türkiye İKİNCİSİ Olmuştur. Irem Duran ise 80 metrede Türkiye BEŞİNCİSİ olmuştur. Bayrak takımı olarak ta Türkiye İKİNCİLİĞİ elde etmişlerdir.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen böyle büyük bir organizasyonda sporcularımızın ilimize ilkleri yaşatma başarısına imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek sporcuları tebrik etti. 

 

İŞTE SONUÇLAR 

ERKEKLER
KIZLAR